2011 Benkő Dániel éve lesz
Címlap / Showbiznisz / 2011 Benkő Dániel éve lesz

2011 Benkő Dániel éve lesz

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-09-26

A tavalyi év legbotrányosabbnak vallott sztárja a saját, nemi szervekkel felszerelt házában vallott arról, hogy igazából nem is botrányos. 

A Tabu Tv pár hete másodszorra díjazta a hírességeket különféle kategóriákban. Benkő Dániel a tavalyi év legbotrányosabb celebjének járó díjat vehette volna át az évzáró rendezvényen, de mivel nem tudott ott lenni, mi vittük utána.

"Nagy érzések töltik el a szívemet, lelkemet és a prosztatámat is, hogy ezt a díjat a kezemben tarthatom. Köszönöm szépen a nézőknek... ha Önök valóban azt gondolják, hogy botrányos vagyok, akkor ám legyen!" - hálálkodik az internetes sztártévé videójában a meztelenkedő lantművész, aki a saját házában vette át a díjat.

"Életemben semmi féle botrányt nem kavartam, de végül minden amit csináltam, botrányosra sikerült azóta, amióta ebbe a státuszba helyeztem be magamat. 2011 a Benkő Dániel éve lesz, ami nagy változásokat hoz majd. Annak ellenére, hogy én egy olyan pasi vagyok, aki magával foglalkozik a legtöbbet, még magam sem tudom még megfejteni a Benkő titkot..." - meséli a Tabu Tv internetes videójában Benkő Dániel.

Az RTL Klub sztárja mindennek ellenére nincsen megsértődve a botrányos jelző miatt, hiszen szerinte minden elismerésnek örülni kell. "Egy díj azt jelenti, hogy gondolnak rád. Ilyen szempontból teljesen mindegy, hogy ez a nemzet akárkije, vagy a legbotrányosabb címet tudhatod magadénak... A botrányosság egyébként számomra azt jelenti, hogy én egy olyan izgalmas fazon vagyok, akire érdemes odafigyelni" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel a lantművészből celebbé avanzsált férfi, aki állítja, hogy a legnagyobb dobásai sohasem voltak megjátszottak.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3060 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x