Fésűs Nelly celebeket cinkel
Címlap / Showbiznisz / Fésűs Nelly celebeket cinkel

Fésűs Nelly celebeket cinkel

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-04-20

A színésznő a Kabaré24 színpadán a mögöttes tartalom nélküli, tiszavirág életű sztárocskákat veszti górcső alá, többek közt Erdélyi Mónikát is kifigurázza. 

Fésűs Nelly szerint sokkal több értéket képviselő hírességre lenne szüksége az országnak, de sajnos a nagy átlag csak a mögöttes tartalomtól mentes, tiszavirág életű celebekre kíváncsi. A színésznő a Kabaré24 celebcinkelő előadása után őszintén mesélt a bulvármédiához köthető igencsak vegyes érzelmeiről és a szerepéről is.

"A színpadon többek közt egy cigányasszonyt, Erdélyi Mónikát és a név nélküli Kelemen Annát is megformálhattam, ez a három karakter pedig mind teljesen jó!" - meséli a tabutv.hu riporterének Nelly, aki pár perccel az interjú előtt még "móúnika só" feliratú súgótáblát tartott a kezében.

"Azt gondolom, hogy ha az ember figyelmesen olvassa a napilapokat, akkor bizony észreveszi, hogy ugyanaz a bizonyos 10-12 ember forog a címlapokon állandóan, de szerintem annak a mai világban nem kellene hírnek lennie, hogy ki mikor mosta meg a fogát... Ezek olyan tiszavirág életű dolgok, amik mögött nincsen mögöttes tartalom, de itt nem a Mónikára, hanem azokra az emberekre gondolok, akik semmitmondó anyagokkal kerülnek a címlapokra!" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Fésűs Nelly, aki szerint sokkal több értékre lenne szükségük a magyar embereknek.

"Én már nem is nézek tévét, hanem inkább olvasok és a gyerekemmel játszom..." - zárja le a gondolatsort a színésznő, aki szerint ma már nem csak a bulvárlapok, hanem a hírszakma is teljesen elkorcsosodott.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 5129 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x