Madár Vera nagyobb orrot szeretne
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Madár Vera nagyobb orrot szeretne

Madár Vera nagyobb orrot szeretne

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-26

A Jóban Rosszban sztárja a minap 3D minőségben is megnézhette, hogy milyen lenne nagyobb orral. 


Rendezvénynaptár
A Tabu Tv stábját nemrég egy olyan forradalmian új orvosi eszköz bemutatójára hívták, amelynek a segítségével a páciensek 3D formában is megnézhetik, hogy miképp néznének ki egy esetleges beavatkozás után.

"Nem igazán tervezem, hogy plasztikai beavatkozáson esek át az elkövetkezendő időszakban, ezt csak egy jó játéknak fogom fel. Ennek ellenére érdekelne egy-két dolog, hiszen nekem mindig a közel-keleti típus volt a szépségideálom. Megkérdeztem a dokit, hogy mi lenne, ha megnagyobbítaná az orrom és egy kicsit mondjuk lefelé hajlóvá tenné..." - meséli a tabutv.hu riporterének Madár Veronika.

"Az orvos furán nézett rám, mert ez nem egy szokványos kérés. Általában mindenki inkább kisebb orral szeretne rendelkezni, de nekem tényleg a nagyobb orr tetszene. Emellett még azt is megnézném, hogy milyen lennék még kisebb szemmel, de ez csak egy játék, hiszen már elég idős vagyok ahhoz, hogy olyannak fogadjam el magam, amilyen vagyok!" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában a Jóban Rosszban színésznője, aki állítja, hogy a párja is ilyennek szereti.


 
 
[ 2018 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x