Az X-Faktor sztárjai avatták fel a Corvin Bevásárlóközpont...
Címlap / Showbiznisz / Az X-Faktor sztárjai avatták fel a Corvin Bevásárlóközpont műjégpályáját

Az X-Faktor sztárjai avatták fel a Corvin Bevásárlóközpont műjégpályáját

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-25

Takács Nikolas, Király L. Norbi és Vastag Tamás közreműködésével nyílt meg a mai napon hivatalosan is a Corvin Bevásárlóközpont tetőteraszán az ingyenesen működő műjégpálya, amely ezentúl délelőtt 10 órától este 10 óráig számos programmal, korcsolyabérléssel- és oktatással várja a korcsolyázni tudókat és vágyókat egyaránt. 

Az újgenerációs Corvin Bevásárlóközpont széles szolgáltatási köre mától a 200 négyzetméteres korcsolyapályával bővül, amely nem csupán egy műjégpálya, hanem a piacvezető, holland Ice-World által gyártott környezetbarát technológiájú mobil modell, amelyből évente mintegy 600-at üzemeltetnek világszerte. A mobil műjégpálya különlegessége, hogy mindössze egy nap szükséges az előállításához, amelyet nem befolyásol a hőmérséklet, továbbá a szeles időjárás sem, így akár +30 C fokon is megbízhatóan üzemel. A pálya további előnye többek között, hogy a hűtéshez az élelmiszeriparban is használatos, környezetbarát és energia-hatékony propylen-glycolt használják. A rendszer környezetbarát mivoltát igazolja az ISO 14001 tanúsítvány is.


Az X-Faktor sztárjai közül Takács Nikolas, Király L. Norbi és Vastag Tamás az elsők között győződhettek meg a Corvin Bevásárlóközpont vadonatúj műjégpályája kiválóságáról. A három fiú a jégpálya felavatása mellett a rajongókról sem feledkezett meg, mindegyikük felajánlott egy-egy személyes tárgyat, amelyeket három szerencsés nyerhet meg a Corvin Bevásárlóközpont Facebook oldalán induló játékban.


A Corvin műjégpálya színes programjairól a Lucky Luka (Lucky Lookers on Ice) formáció gondoskodik, amelynek vezetője a szlovén származású Luka Klasinc, a ’92-es Alberville-i téli olimpia egyik sikeres résztvevője. A gyártó Ice-World-del szorosan együttműködve a formáció a világ számos pontján lép fel, hang és fényeffektekkel és kosztümös koreográfiával, szóló, páros és csoport performanszokkal, valamint animációkkal és korcsolyaoktatással is egybekötve.


"A felhőtlen szórakozással egybekötött ingyenes sportolási lehetőség mostantól mindazok számára is elérhető a Corvin Bevásárlóközpontban, akik nem rendelkeznek korcsolyával, vagy az ehhez szükséges ismeretekkel, hiszen a Corvin műjégpálya programok és animátorok garmadájával, és kedvezményes korcsolyabérlési lehetőségekkel várja a látogatóit! A korcsolyázás elképzelhetetlen a megfelelő finomságok, mint például forró csoki, forró tea, forralt bor, vagy sült gesztenye nélkül, amelyekről a Top World Kft. és a Trinakria Étterem gondoskodik. Akik pedig megéheznének, azokat a műjégpálya szintjén található Ételudvar éttermei várják további ízletes ételekkel."


"Bízom benne, hogy ezen újdonságunkkal sikerül elnyernünk a látogatóink rokonszenvét és elégedettségét, és hozzájárulhatunk egy örömteli időtöltéshez" – mondta el a műjégpálya megnyitása kapcsán Nagy Éva, a bevásárlóközpont igazgatónője.
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 4750 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x