George Lucas szerint jövőre jön a világvége
Címlap / Showbiznisz / George Lucas szerint jövőre jön a világvége

George Lucas szerint jövőre jön a világvége

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-04

A Csillagok háborúja és más hollywoodi kasszasikerek producere komolyan azt hiszi, hogy 2012-ben vége lesz a világnak - de nem ő az egyetlen sztár, aki így vélekedik. 

Seth Rogen azt mondta a Toronto Sun című lapnak, hogy leesett az álla, amikor rájött, hogy Lucas nem viccel, hanem teljesen komolyan gondolja. a producer vagy 25 percig magyarázta, hogy jön a világvége. Rogen, aki színész és komikus, Lucas-szal és Steven Spielberggel hármasban egy film tervét megbeszélni ült össze.

Rogen szerint Lucas teljes meggyőződéssel magyarázta, hogy a földkéreg lemezeinek mozgása miként vet véget az általunk ismert világnak. Spielberg közben a mennyezetet bámulta, mint aki arra gondol, hogy az ő lökött barátja nem fog elhallgatni, bocsánat.

Rogen megkérdezte Lucast, nincsen-e véletlenül egy űrhajója, mert kérne ő is rajta egy ülést, de a producer cáfolta, hogy űrhajóval akarna menekülni.

2012-öt sokan azért hiszik a világvége évének, mert a maja naptár ekkor ér véget. Nem Lucas az egyetlen sztár, aki ezt hiszi.

Ashton Kutcher is készül a világvégére, a színész úgy szervezte meg a munkáját, hogy jövőre a családja megmentésére szánhassa az idejét. a Men’s Fitness magazinnak azt mondta, hogy családjával egy biztonságos helyre költözik.

A 2012 című film sztárja, Woody Harrelson, amikor megkérdezték tőle, hogy szerinte a filmben ábrázolt világvége butaság, vagy komolyan kell venni, azt mondta: nagyon nehéz időkhöz közeledünk.

Dan Aykroyd, a Szellemirtók sztárja szerint 2012-ben vége lesz annak a világnak, amit ismerünk és ennek köze lesz az UFO-khoz.
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 5704 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x