Berlusconi női
Címlap / Showbiznisz / Berlusconi női

Berlusconi női

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-09-23

Természetesen nem vállalkozhatunk arra, hogy az összes nőt megmutassuk, akivel a 74 éves olasz kormányfőt hírbe hozták. Ez a tucatnyi kép csak kis ízelítő a tekintélyes és sokak szerint minőségi felhozatalból... 

Berlusconi sorozatosan produkálja a szexbotrányokat, bár ő mindig mindent tagad. Az mindenesetre feltűnő, hogy minden politikai és szakmai előélet nélküli szép nőket nevezett ki különböző funkciókba - a képviselőitől a miniszteriig bezárólag. Híresek az olasz sajtóban csak "bunga-bunga" bulikként emlegetett csoportos szexpartik is, amiket Berlusconi rendez.


Most még mindig azért éri a legtöbb bírálat, mert a "bunga-bunga" bulikon résztvevő luxus prostik között volt egy Ruby "művésznevén" dolgozó fiatalkorú marokkói illegális bevándorló is, akit egyszer a kormányfő parancsára engedett el a rendőrség.

Berlusconi képtelenségnek nevezi a vádakat, hangsúlyozva, hogy "jobb lennék mint Superman, ha tényleg 24 lánnyal buliznék". Egy ellenzéki politikus viszont azt mondta: "Belusconihoz képest Caligula (a hírhedt római császár) prűd volt". 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 9234 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x