Berlusconi női
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Berlusconi női

Berlusconi női

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-21

Természetesen nem vállalkozhatunk arra, hogy az összes nőt megmutassuk, akivel a 74 éves olasz kormányfőt hírbe hozták. Ez a tucatnyi kép csak kis ízelítő a tekintélyes és sokak szerint minőségi felhozatalból... 

 

Rendezvénynaptár
Berlusconi sorozatosan produkálja a szexbotrányokat, bár ő mindig mindent tagad. Az mindenesetre feltűnő, hogy minden politikai és szakmai előélet nélküli szép nőket nevezett ki különböző funkciókba - a képviselőitől a miniszteriig bezárólag. Híresek az olasz sajtóban csak "bunga-bunga" bulikként emlegetett csoportos szexpartik is, amiket Berlusconi rendez.


Most még mindig azért éri a legtöbb bírálat, mert a "bunga-bunga" bulikon résztvevő luxus prostik között volt egy Ruby "művésznevén" dolgozó fiatalkorú marokkói illegális bevándorló is, akit egyszer a kormányfő parancsára engedett el a rendőrség.

Berlusconi képtelenségnek nevezi a vádakat, hangsúlyozva, hogy "jobb lennék mint Superman, ha tényleg 24 lánnyal buliznék". Egy ellenzéki politikus viszont azt mondta: "Belusconihoz képest Caligula (a hírhedt római császár) prűd volt". 

 
 
[ 8921 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x