Hujber Feri már eszik répát
Címlap / Showbiznisz / Hujber Feri már eszik répát

Hujber Feri már eszik répát

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-13

A színész teljes egészében egészséges életmódra tért át, és már a hosszú évek kínkeserves répamentes időszaka is véget ért nála. 

"Épp most vetettem véget a magamra szabott pihenőmnek, ami alatt a kertben dolgoztam, a ház körül dolgoztam, a gyermekemmel foglalkoztam, a feleségemmel voltam és mindenféle egészséges dolgot csináltam, ami létezhet. Már teljesen áttértem az egészséges életmódra: úgy táplálkozom, úgy sportolok és úgy élek, hogy a legtöbbet ki tudjam hozni magamból..." - meséli a tabutv.hu riporterének Hujber Feri, aki hosszú idő után például most, a pihenőidejében barátkozott meg újra a répával is.

Az RTL Klub ex-műsorvezetője hosszú évekig gyűlölte a narancssárga zöldséget egy gyermekkori rossz emlék miatt, azonban végre megbirkózott a problémával és végre répát vett a sarki zöldségestől.

"Nagyon-nagyon hosszú időn keresztül nem ettem répát egy hülyeség miatt. A szüleim a világ összes répáját megetették velem gyerekkoromban, mert azt mondták, hogy attól majd tudok fütyülni... hát én nem tanultam meg fütyülni és emiatt hosszú évekig nem voltam hajlandó még ránézni sem a répára!" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Hujber.

"A kisfiamnak sem fogom egyébként tanácsolni, hogy répát egyen, ilyen fütyülős hülyeségeket pedig végképp nem fogok neki mondogatni... Ennek ellenére egyébként imádja a zöldségeket, szóval ezzel nem vagyok bajban!" - adta hírül az internetes sztártévé riportjában a színész, aki egyébként hamarosan újabb antirépaevő lurkót is tervez. "Még nem ebben az évben, de jövőre remélhetőleg beszélhetünk arról, hogy mikor születik a kicsi..." - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Hujber Ferenc, aki idén inkább a karrierjére koncentrál majd.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2060 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x