Ihos József fellépéseken ismerkedett
Címlap / Showbiznisz / Ihos József fellépéseken ismerkedett

Ihos József fellépéseken ismerkedett

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-06-27

Kató néni megformálója jelenleg boldog párkapcsolatban él, de korábban legtöbbször a fellépésein szedte össze a szerelmeit. 

Bár Ihos József már jóideje nem csajozik, azért a Tabu Tv riporterének a kedvéért szívesen visszaemlékezett arra, hogy annak idején hogyan cserkészte be a lányokat.

"Ilyen gondom mostanában nincsen, hiszen boldog párkapcsolatban élek. Korábban, amikor szabad és független ember voltam, akkor sok esetben a fellépéseken találkoztam a leendő szerelmeimmel" - meséli az internetes sztártévé riporterének a művész.

"Nagyon hiszek az első benyomásban, aztán pedig később ez nyilván még módosulhat jó vagy rossz irányba. Valamikor még lány koromban az egyik társtulajdonosa voltam egy szépségversenynek, sokszor hívtunk oda neves művészeket és politikusokat zsűrizni. Egyszer jöttek a lányok a színpadra és volt köztük egy molettebb kis gusztusos hölgy. A szavazás után jöttek oda hozzám, hogy ki volt az a lány, mert tetszett az illetőnek... Megkérdeztem a tőle, hogy arra a lányra szavazott-e, de mondta, hogy nem, mert ő a magasabb, szikárabb lányokra tette a voksát. Erre kiosztottam, mert azért hívtam a versenyre, hogy arra szavazzon, aki valóban tetszik neki..." - mondja a tabutv.hu riporterének Ihos József, aki arra próbál rávezetni, hogy sokszor óriási butaságokat csinálnak a férfiak akkor, ha nem a szívüket, hanem a trendeket követik párválasztáskor.

"Nem a trendi nők azok, akik igazából vonzók vagy érdekesek lehetnek. Sokszor nem az a hölgy jön be, akinek a legelőnyösebb az alkata, hanem az, akiben megfog valami..." - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Kató néni megformálója, aki szerint nem minden a playboy nyuszi alkat.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2765 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x