Vádat emelnek Lindsay Lohan ellen ékszerlopás miatt
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Vádat emelnek Lindsay Lohan ellen ékszerlopás miatt

Vádat emelnek Lindsay Lohan ellen ékszerlopás miatt

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-01-22

A TMZ.com bulvár portál értesülései szerint az ügyvédje már közölte a színésznővel: az ügyészség vádat emel ellene. Lindsay egy kaliforniai ékszerbolt tulajdonosa szerint ellopott egy 2500 dollár értékű nyakláncot.  

Az ügyvéd, Shawn Chapman Holley szerint a vádemelést hivatalosan várhatóan hétfőn jelentik be. Korábbi közleményében az ügyvéd azt írta, hogy határozottan tagadnak minden állítást, amelyek ellen a bíróságon fognak harcolni, nem a sajtóban.


A nyakláncot, amelyet Lindsay Lohan a képen is visel, egy Veniceben (Kalifornia) működő ékszerboltból vitte el. Ezt a színésznő nem is tagadja, de azt mondja, az ékszert kölcsön kapta. Szerinte az ékszerbolt tulajdonosa ezzel a manőverrel akar reklámot csapni a boltnak. Azzal is érvel, hogy pontosan tudja: semmi sem éri meg, hogy visszakerüljön a börtönbe.

Azt, hogy a nyaklánc a boltból származik, nem is lehet tagadni, a biztonsági kamera felvételén ugyanis látszik, hogy az ékszer Lilonál van, és későbbi fotókon is hordja.

Ha a bíróság elítéli, akár három év börtönbüntetést is kaphat. Súlyosbítja a zűrös életű színésznő helyzetét, hogy nem ez az első büntető ügye, korábban ittas vezetésért állították bíróság elé, és ott próbára bocsátották.
 
 
[ 4934 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x