Skrapits Erik háromlaki életet él
Címlap / Showbiznisz / Skrapits Erik háromlaki életet él

Skrapits Erik háromlaki életet él

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-09

A No Thanx-ből kivált Skrapits Erik Szombathelyen jár egyetemre, Budapesten találkozik a barátnőjével, és Szentpéterfára megy haza a családjához. 

Skrapits Erik már jóideje kivált az akkor nagyon dübörgő No Thanx nevű tiniformációból, ám azóta a banda és az ex-énekes is alig hallat magáról. Kiderült, hogy Erik azóta szólókarrierbe kezdett, ám még mindig nem tud teljesen a zenére koncentrálni az iskola miatt.

"Annak idején kiváltam az együttesből, most pedig a szólókarrieremet csinálom. Sok munka van vele, de lassan érik a gyümölcse..." - meséli a tabutv.hu riporterének az énekes, akinek szerencsére a magánéletében manapság nagyobb a harmónia mint a karrierjében.

"Most már lassan három éve vagyok együtt a párommal, Kisóval és nagyon jól megvagyunk. Egyetemre Szombathelyre járunk, a párom itt Budapesten dolgozik, haza pedig Szentpéterfára megyek, úgyhogy háromlaki életet élek ezek között a városok között. Az énekes dolog miatt mostanság elég sokat vagyok a fővárosban, hosszútávon pedig természetesen tervezzük, hogy összeköltözünk!" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Skrapits Erik.

A tinisztár a videóban arról is beszámol, hogy mit gondol a jelenleg futó tehetségkutató műsorokról és azt is elárulja, hogy Ő miért félne jelentkezni egy ilyen produkcióba.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3382 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x