Varga Viktor nem fél
Címlap / Showbiznisz / Varga Viktor nem fél

Varga Viktor nem fél

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-07-14

A fiatal énekes akkor is csinálni fogja amit csinál, ha már nem kell az embereknek, ezért nem fél az új tehetségkutatók által kinyomott trónkövetelőktől. 

"Most mit szóljak ahhoz, hogy új szériák indulnak?! Énekesekre mindig van szükség, de az nem biztos, hogy fél évente újabb hírességeket kellene kinyomnunk. Úgy érzem, hogy az úgyis eldönti majd, hogy ki az, aki fenn tud maradni és ki az, aki nem. Lehet befolyásolni az embereket különféle nyomásokkal, de az évek után úgyis kiderül majd, hogy kinek van ahhoz elég önbizalma és egyénisége, hogy fenn tudjon maradni" - meséli a tabutv.hu riporterének Varga Viktor, aki az egyik legsikeresebb Csillag Születikes versenyzőnek tartja magát.

Viktor egyébként azért nem fél az új széria által életre keltett mesterséges utódoktól, mert hisz magában. "Ha az embereknek mégsem kell az, amit csinálok, akkor én ugyanúgy csinálni fogom, mert ez a munkám..." - mondta el a Tabu Tv internetes videójában a tinisztár.

"Ezek a tehetségkutatók már nem arról szólnak, hogy kinek mennyire jó a hangja, hanem mellé még rengeteg dolog társul. Ilyen például a rengeteg érdekesség, amiről aztán majd lehet beszélni, de az én életem egy egyszerű élet!" - osztotta meg az internetes sztártévé riporterével Varga Viktor.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2582 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x