Hazai Sztárok képviselték Magyarországot Pekingben
Címlap / Showbiznisz / Hazai Sztárok képviselték Magyarországot Pekingben

Hazai Sztárok képviselték Magyarországot Pekingben

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-07-18

Király Viktor, Tóth Vera, Puskás Peti, Széles Iza, Kállai-Kiss Zsófia és a 4 For Dance tagjai azt a megtisztelő feladatot kapták, hogy ők képviselhették Magyarországot Pekingben, a kínai holdújévre és tavaszünnepre szervezett egyhetes fesztiválon.  

A Chaoyang Park-ban rendezett nagyszabású Beijing Chaoyang International Spring Carnivalon tíz napon át napi kétszer lépett fel a delegáció a nagyközönség elé.  Napjában körülbelül 50.000 ember látogatott el a híres Chaoyang parkba, ami a magyar műsor helyszíne is volt, így nem volt kis felelősség a színpadra állni. A fiatalok, a saját dalaikon kívül két kínai dalt is előadtak, a helyi közönség legnagyobb örömére! A fellépések fél órán át tartottak, de mindennap több órát vett igénybe, míg az újdonsült kínai rajongókkal elkészültek a közös fotók!


A fiatalok a Magyar EU Elnökség egyik rendezvényének keretein belül léptek fel, így nemcsak Magyarországot, hanem az Európai Uniót is képviselték. A nagykövetség több nagyszerű programot is szervezett, ahol a fellépők kipihenhették a koncertek fáradalmait. Jártak a Kínai Nagy Falnál, és több Pekingi nevezetességet is láttak. Egy nagyon különleges helyszínre is meghívást kaptak, a China World House nevezetű kulturális központba, ahol a világ összes országának van egy kis pavilonja. Ez egy hatalmas csarnoktér, ahová több tízezer ember is elfér, így nem volt kis feladat itt is jól helytállni a magyar fellépőknek. 


A delegáció tagjai fáradtan ugyan, de élményekkel feltöltődve tértek haza a hosszú út után. Ez az utazás mindegyikőjük számára felejthetetlen emlék marad egész életükben. 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 5329 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x