A BNF tagjait is zaklatják a rajongóik
Címlap / Showbiznisz / A BNF tagjait is zaklatják a rajongóik

A BNF tagjait is zaklatják a rajongóik

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-09-22

Szegény tinisztárokat folyamatosan zaklatják a rajongóik, most épp a BNF tagjai panaszkodnak az agresszív tinilányokra. Ejnye! 

Cudar az élet. Manapság rájár a rúd a tinisztárokra, ugyanis egyre többen számolnak be a rajongóik meglepő, olykor agresszív viselkedéséről. Majdnem egy éve például épp a Tabu Tv mutatta be, amikor SP-nek futva kellett menekülnie a tinilányok többezres tömege elől az egyik bevásárlóközpontból, most pedig a BNF együttes tagjai számolnak be a hasonlóan félelmetes történeteikről.

"Volt már olyan, hogy egy koncerten folyamatosan nyúlkáltak a tinilányok, mert alacsony volt a színpad. Nem tudtam mit csinálni, mert van egy mikrofonállvány, amihez mindenképp oda kell mennem, a gitár meg ugye a kezemben van... ilyenkor például volt rá példa, hogy kicsit erélyesebben kellett odébb lökni őket. Felháborító, hogy bárkivel bármit csinálhatnak az emberek, én pedig azért szeretem, ha megadják az emberek a tiszteletet egymásnak..." - meséli az internetes sztártévé riporterének BNF Frank.

Az együttes másik tagja, Bat ezután például arról a félelmetes szituációról számolt be, hogy egyszer egy csapat tinilány megfogta a kezét és egyszerűen nem engedték el.

"Egyszer odatettem az öklömet előre és annyira megszorították a kezem, hogy a gyűrűmet majdnem lerángatták rólam, a pengetőmet ki is vették a kezemből és egy hajszálon múlott, hogy berángassanak a tömegbe!" - adta hírül a tabutv.hu riportjában Frank.


 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 4176 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x