Ruby 240 ezer euro értékben kapott ajándékokat Berlusconitól...
Címlap / Showbiznisz / Ruby 240 ezer euro értékben kapott ajándékokat Berlusconitól

Ruby 240 ezer euro értékben kapott ajándékokat Berlusconitól

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-01-25

Úgy tűnik, kifizetődő volt részt venni az olasz kormányfő bunga-bunga szexpartijain, Rubyt például elhalmozta ajándékokkal. Az ígért Audi R8-as autót azonban már nem kapta meg. 

A Ruby művésznéven dolgozó, marokkói származású sztriptíztáncosnő nagyvonalú ajándékokat kapott a 74 éves olasz kormányfőtől. A Berlusconi ellen indított nyomozás eddigi adatai szerint összesen 24 ajándékkal jutalmazták a lány részvételét a bunga-bunga néven elhíresült szexpartikon.

Ruby egyebek között két drága Rolex órát, szőrmebundát, gyémánt nyakláncot, karkötőket és fülbevalókat, márkás ruhákat és cipőket kapott. Az utóbbiak közé tartozott például egy Swarowsky kristályokkal díszített vörös-fekete Valentino ruha és több Versace cipő. Berlusconi ígért neki egy Audi R8-as luxus autót is, de azt már nem kapta meg.

Vallomásában Ruby elmondta a nyomozóknak, hogy a gyémánt nyakláncot személyesen Silvio Berlusconitól kapta, akivel kétszer találkozott Arcoreban. Ez utalás a kormányfő Milánó közelében fekvő villájára, ahol a bunga-bunga bulikat tartották.

Berlusconi ellen vádat emeltek, mert fiatalkorú prostituálttal volt kapcsolata (Ruby még csak 17 éves volt a bulik idején) és a hivatali hatalmával is visszaélt, amikor a lopásért őrizetbe vett lány elengedésére utasította a rendőrséget.
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 5489 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x