Benkő Dániel kolbásza egy jobb út
Címlap / Showbiznisz / Benkő Dániel kolbásza egy jobb út

Benkő Dániel kolbásza egy jobb út

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-07-18

A botrányhőst a minap kolbásztöltés közben kapta mikrofonvégre a Tabu Tv riportere. Benkő Dániel híresen nagy vegetáriánus, ezzel a szellemiséggel pedig most sem hagyott fel, úgyhogy inkább vega kolbászt töltött a celebtársaknak... 

A ex-feleségkereső Benkő Dániel megmutatta az internetes sztártévé kamerájának, hogy hogyan kell vegetáriánus kolbászt tölteni. A botrányhős maga állította össze a furcsa zöld masszát, amiből állítása szerint a végén igencsak fogyasztható és ízletes étel készült, bár ezzel sokan vitatkoznának.

"Van benne spenót, sütőtök, sárgarépa, hagyma és fokhagyma, de a fűszert még csak most teszem majd bele. A legjobb az, hogy emiatt a kolbász miatt egyetlen disznót sem kellett levágni! Én a disznó szeretője vagyok, de a húsát élve kívánom..." - meséli lelkesen Dániel a tabutv.hu riporterének.

"Valamikor húsevő voltam, tehát engem nem zavar, hogy itt közben májat meg velőt vágnak, de aki meg fogja kóstolni ezt a kolbászt egy kicsit, az rá fog jönni arra, hogy van egy jobb út is! Figyeld meg az arcokat: majd mindenki azt fogja mondani, hogy nem is gondolta, hogy ilyen finom!" - adta hírül a Tabu Tv videójában Benkő Dániel, akit celebtársaival együtt egy igazi disznóvágáson csípett meg a stáb.

Az RTL Klub sztárja azt állította az év elején, hogy 2011-ben minden vele kapcsolatos dolog ki fog teljesedni. Így február vége felé jogosnak találtuk megkérdezni, hogy hogyan áll az idei évi nagy Benkő-projekt a vegakolbászoktól elvonatkoztatva, de Dániel csak szűkszavúan beszélt a történtekről.

"Az interneten egy időben én rettenetesen forogtam, de én magam nem néztem bele és nem is tettem fel semmit. Nemrég viszont felregisztráltam az egyik nagy közösségi portálra és én fogom uralni az internetet!" - mondta el a Tabu Tv riportjában Benkő Dániel.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2391 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x