Mindenki összekeveri az Animal Cannibals fiúkat
Címlap / Showbiznisz / Mindenki összekeveri az Animal Cannibals fiúkat

Mindenki összekeveri az Animal Cannibals fiúkat

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-08-12

Valóban sok a hasonlóság a két szabadszájú zeneművelő közt, de azért na! 

 

Az Animal Cannibals nevű formáció már időtlen idők óta forog a magyar zenei életben és ezzel együtt a sajtóban is, az emberek azonban még mindig nincsenek teljesen képben Ricsipít és Qkát illetően. Most helyrerakjuk a zavart!

"A magánéletünket szeretjük megtartani magunknak, ugyanúgy, ahogyan a saját nevünket is. Általában a Ricsit meg a Qkát is keverik ránk nézve, ami persze nem meglepő, mert rengeteg a hasonlóság közöttünk. 11 nap különbséggel születtünk, 2 centi választ el minket magasságban, a lábunk mérete ugyanakkora és lényegi különbség nincs köztünk..." - meséli a tabutv.hu riporterének Qka MC, akit rettentően zavar, hogy rendszeresen összekeverik a társával.

Qka egyébként olyannyira nem szereti a bulvársajtót, hogy eddig soha semmilyen magánéleti kérdésre sem adott választ az újságíróknak, a Tabu Tv riporterének kíváncsiskodása elől is kitért.

"Ma voltam fodrásznál. Jó lett?! Mert egyébként 1500 forintot kértek érte... ez elég magánéleti volt?!" - nevet fel az internetes sztártévé videójában a rapper, aki aztán egy kicsi információt azért csepegtetett a kérdezőnek. "Na jó, tessék: két gyerekem van, van egy lányom meg egy fiam, meg egy feleségem és imádom őket. Erre voltál kíváncsi?!" - kiált bele a Tabu Tv mikrofonjába a zenész.
 
 
[ 1932 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x