Istenes Bence a negyedik randin csókolta meg Iszak Esztert
Címlap / Showbiznisz / Istenes Bence a negyedik randin csókolta meg Iszak Esztert

Istenes Bence a negyedik randin csókolta meg Iszak Esztert

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-24

Az RTL Klub és a Viva Tv legújabb üdvöskéi, Istenes Bence és Iszak Eszter egy párt alkotnak. A fiatalok még a nyáron tetszettek meg egymásnak, de románcuk csak mostanában tudott kibontakozni. 

Istenes Bence újra szerelmes. Az RTL Klub NekedValó című műsorának egyik házigazdája ugyanis néhány hete egy párt alkot a nem olyan régen a Viva Tv-hez került Iszak Eszterrel. A fiatalok egy percig sem próbálták eltitkolni kapcsolatukat, hiszen mint azt Bence is mondja, nagyon jól kijönnek egymással.

"Néhány hete vagyunk csak együtt, de nagyon jól kijövünk. Esztert még a nyári Viva Tv műsorvezető castingon ismertem meg, és már ott feltűnt, hogy milyen csinos, nyitott, vidám lány, azonban akkor még volt barátja és nem akartam belemászni a kapcsolatukba. Amikor beköltözött a Való Világ villájába, akkor megint felfigyeltem rá. Pár hétre rá elkezdtünk beszélgetni és kiderült, hogy már nincs együtt a párjával, ezért úgy gondoltam, nincs veszíteni valóm" – mondta Bence a NapiászOnline-nak, aki azt is elárulta, hogy hogyan és milyen módszerrel hódította meg a lányt.

Folytatás a napiaszonline.hu-n.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 4041 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x