Mindenhonnan kilóg Csonka András orra
Címlap / Showbiznisz / Mindenhonnan kilóg Csonka András orra

Mindenhonnan kilóg Csonka András orra

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-08-09

Az RTL Klub műsorvezetője két okból sem szereti a jelmezbálokat, de ennek ellenére mégis beöltözött az idei celeb farsangon. 

 

A Tabu Tv riportere az idei év utolsó farsangi celeb mulatságán forgatott, az ajtóban pedig elsőként Csonka Andrásra talált rá, aki egy szolid maszkban próbálta átvészelni a rendezvényt. "Felvettem egy maszkot, de azért remélem elhiszik, hogy én vagyok! Nekem még a maszk alól is kilóg az orrom, mert nem találtam olyat, ami eltakarja. Szörnyű, mert nem kapok levegőt és nem látlak benneteket..." - mesél minimál jelmezéről Csonka András az internetes sztártévé videójában.

"Ha már jelmezbálon vagyunk, akkor el kell mondanom, hogy én egyébként utálom a jelmezbálokat, mert nekem a színházi színpadokon bőven elég jelmezekben tündökölni..." - mondta el a Tabu Tv riportjában Csonka, aki gyermekkorában is ódzkodott a beöltözős buliktól. A műsorvezető sosem ment szívesen az iskolai farsangokra, talán összesen egyetlen alkalommal érezte jól magát a diáktársai közt, de akkor is csak azért, mert a tengeren túlról kapott jelmezében mutatkozhatott.

Csonka Pici másodikos korában az Amerikában élő nagypapája által hazaküldött eredeti cowboy felszerelésben mutatkozott a farsangon, ami óriási sikert aratott. "Abban az időben ez nagyon nagy szó volt, de még ma is az lenne, mert minden volt hozzá. Kalap, mellény, csizma, nadrág, pisztolytáska... Hát ugye megnyertem az akkori versenyt, és mivel a csúcson kell abbahagyni, én azóta nem csináltam semmi extrát!" - adta hírül a tabutv.hu webvideójában az RTL Klub sztárja.
 
 
[ 2249 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x