Horváth Éva csak altatókkal bírta a 26 órás repülőutat...
Címlap / Showbiznisz / Horváth Éva csak altatókkal bírta a 26 órás repülőutat

Horváth Éva csak altatókkal bírta a 26 órás repülőutat

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-19

Az Éden Hotel háziasszonya, Horváth Éva rengeteg élménnyel gazdagodott Kolumbiában, de szíve szerint a repülőutat kihagyta volna, hiszen a félelem mellett az időjárás sem könnyítette meg a dolgukat. 

Ma este a Viasat 3 csatorna képernyőre tűzi az Éden Hotel című műsor első epizódját. A reality-t Kolumbiában forgatták, ahova – csak úgy mint a stábtagok és versenyzők – a műsor háziasszonya, Horváth Éva repülővel – mivel mással – utazott. Az egykori szépségkirálynő azonban nem csak kellemes élményekkel tért haza, hiszen a kiút eléggé körülményesre sikeredett.

"Rosszul vagyok a repüléstől. Csak úgy tudok repülőn utazni, ha begyógyszerezem magam altatókkal, és átalszom az utat. Mindig figyelem a stewardessek arcát, hogy mi történik, mert nagyon félek a levegőben" – újságolta Horváth Éva a NapiászOnline-nak, aki azt is elárulta, hogy miközben ő az igazak álmát aludta, addig a repülőn óriási buli alakult ki.

"Út közben a repülőn mindenki bulizott, hiszen a stábtagok is akkor ismerkedtek meg egymással, és hogy a forgatás végig jó hangulatban teljen, minden időt kihasználtak. Én természetesen végig aludtam az utat, a stábtagok meg szerintem azon gondolkoztak, hogy mennyire antiszociális vagyok. Mondjuk ez alapvetően vicces volt, hiszen amikor megérkeztünk, akkor mindenki hulla fáradt volt, csak én voltam teljesen kipihent."

Folytatás a napiaszonline.hu-n.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 3902 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x