Dér Heni nem szeretne képviselő lenni
Címlap / Showbiznisz / Dér Heni nem szeretne képviselő lenni

Dér Heni nem szeretne képviselő lenni

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-05-28

Dér Henit már csak két vizsgaidőszak választja el attól, hogy kézhez kapja politológus diplomáját, amivel tervei szerint majd a határon túli magyarok érdekeit is képviselné. 

A felsőoktatási intézményekbe jelentkezők, és azokat elvégzők közül már csak kevesen állnak meg egy diplománál, és nincs ezzel másként a Sugarloaf zenekar énekesnője, Dér Heni sem. Első diplomáját a Budapesti Corvinus Egyetemen szerezte kommunikáció és médiatudomány szakon nagyjából másfél éve, a második diplomájából pedig már csak egy év van hátra. Mint mondja, azért is adta ismét tanulásra a fejét, mert manapság már nagyon nehéz megélni zenészként itthon, és több lábon szeretne állni.

"Jelenleg a Pécsi Tudományi Egyetemre járok politológia szakra, de nem tervezek nagy politikusi karriert befutni. A zenész szakmából ma Magyarországon már nagyon nehéz megélni, ráadásul rengeteg minden érdekel. Az induló szakok között volt a politológia is, ami felkeltette a figyelmem, ezért úgy gondoltam, hogy megpróbálom. Maximalista vagyok, mindig arra törekszem, hogy a lehető legjobban teljesítsek, de az első félévet nagyon megszenvedtem. Rengeteg hiányosságom volt magyar történelemből, ezért duplán annyit kellett tanulnom, mint a többieknek, de végül be tudtam hozni a lemaradást. Belerázódtam a tanulásba, mert nagyon érdekelt. Ha elvégzem az egyetemet, nem mint politikus, vagy képviselő szeretnék érvényesülni, hanem a határon túli magyarok érdekeit szeretném képviselni valamilyen formában, hiszen így a szülőhazámat is tudnám kötni a munkámhoz" – mesélte a NapiászOnline-nak Dér Heni, aki azt is elárulta, hogy a vizsgákra gyakran a turnébuszban kell tanulnia.

Folytatás a napiaszonline.hu-n.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3207 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x