Éliás Jr. szerint Alekosz helyett Laci nyeri a Való Világot...
Címlap / Showbiznisz / Éliás Jr. szerint Alekosz helyett Laci nyeri a Való Világot

Éliás Jr. szerint Alekosz helyett Laci nyeri a Való Világot

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-12

A VV Gombi által újra ismertté tett Jól vagyok című nótát már több mint ötszázezren nézték meg az egyik videómegosztó portálon. 

Éliás Jr. szerint egy isteni szerencse, hogy Gombi éppen a ő dalát dúdolgatta folyamatosan az RTL Klub luxusbörtönében. "Óriási szerencse, hogy egy olyan ember, akit még soha életemben nem láttam és nem találkoztam vele, feltárta ezt a dalt és ezáltal olyan emberek ismerték meg, akik egyébként ezt a műfajt nem szeretik. Ezáltal, hogy ilyen pozitív szövege van, tulajdonképpen az egész ország tud vele azonosulni, ezt pedig nagyon szépen köszönöm Gombinak, a Jóistennek és annak az ötszázezer embernek, aki megnézte a dalt a videómegosztó portálon!" - meséli a tabutv.hu riporterének a zenész, aki egyébként emiatt a véletlen miatt óriási VV rajongó lett.

"A Gombi miatt sokat néztem a Való Világot, de ha nem lett volna benne, akkor nem néztem volna. A játék végkifejlete egy érdekes dolog, mert általában az nyeri meg, aki a legjobban tud alkalmazkodni, tehát nem a legértékesebb és a legnagyobb arc lesz a befutó. Úgy gondolom, hogy nem az Alekosz fogja megnyerni, de az még egy nagy kérdés, hogy ki az esélyes..." - találgat a Tabu Tv internetes videójában Éliás Jr., aki Lacit tartja a legesélyesebbnek.


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3867 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x