Kökény Attila több mint egy évre tervez
Címlap / Showbiznisz / Kökény Attila több mint egy évre tervez

Kökény Attila több mint egy évre tervez

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-07

A Megasztár legutóbbi szériájának győztesének egy szabad perce sincs a sok koncert miatt és arra törekszik, hogy ez még sokáig így is maradjon. 

Kökény Attilával két fellépést közt tudott beszélgetni a Tabu Tv riportere, aki arra volt kíváncsi, hogy a bárénekesből egyik pillanatról a másikra híres előadóvá avanzsált fiú hogyan viseli az ismertséggel és a sok munkával járó terhet.

"Egy kicsit meg vagyok fáradva, mert még három nappal ezelőtt lázas voltam és nem vagyok jól. Próbálom magam kikúrálni, de úgy nem nagyon megy, hogy folyamatos fellépésekben vagyok. Hál’ istennek fut a szekér, de annak nagyon örülök, hogy ezt nem sínylette meg a magánéletem" - meséli a tabutv.hu videójában az aranytorkú Megasztáros.

"Úgy gondolom, hogy jó dallal és jó zenével fenn lehet maradni a szakmában. Az ember folyamatosan dolgozik azzal amit csinál, de azt úgyis a közönség dönti el, hogy mennyire jó a munkám. Ha tetszik az embereknek, akkor nyilván nem csak egy évem lesz a szakmában, hanem sokkal több és én ezt szeretném!" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Kökény Attila, aki rengeteget dolgozik a karrierje megfelelő alakulásáért.

Az énekes egyébként nem csak ismertségre, hanem számos rajongóra is szert tett a TV2 tehetségkutatója alatt. "Nagyon aranyosak a rajongók, ezért pedig mindegyikük kap két puszit!" - nevet fel Attila az internetes sztártévé videójában és már indul is a következő fellépésére...Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2864 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x