Exkluzív! Schobert Norbi: Réka félt a szüléstől
Címlap / Showbiznisz / Exkluzív! Schobert Norbi: Réka félt a szüléstől

Exkluzív! Schobert Norbi: Réka félt a szüléstől

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-02

A fitneszguru a kisgyermeke születése után néhány órával már dolgozott, de a telefonján magával hordja a bébi képét, hogy mindig vele lehessen. 

A Tabu Tv riportere tegnap az ország első nagy fogyókúrás rendezvényén, az update1 standján készíthetett exkluzív interjút a nemrég megszületett legfrissebb Schobert gyermekről, Zalánról.

"Úgy töltöm ezt a négy napos hétvégét, hogy reggeltől délig a kórházban vagyok, délután a kiállításon foglalkozom az emberekkel, este meg megint a kórházban vagyok... Nem vagyok stresszes, mert a baba és a szerelmem is nagyon egészséges és nagyon jól vannak hál’ istennek. Pont ma csináltam ezt a fotót... a baba mellé raktam az órámat és a Réka hajkeféjét, hogy látszon, hogy milyen pici és aranyos! Mindig a telefonomon hordom a képét, hogy lássam, hogy miért dolgozom" - mutatja a kis Zalán fotóját Schobert Norbi az internetes sztártévé riportjában.

"Én nem mentem be a műtőbe, mert nem vagyok orvos. Szerencsére volt egy üvegajtó, ahol be lehetett látni, de nem lábatlankodtam ott, ahol szerintem nem kéne... Réka érezte a közelségem, de mégsem mentem be a steril környezetbe, ezt pedig azért sem bánom, mert szerintem az első injekciónál elájultam volna!" - nevet fel a tabutv.hu riportjában a fitneszguru. A boldog kispapa azt is elárulta, hogy felesége, Rubint Réka és ő maga is kétes érzésekkel élték meg a baba születésének óráit.

"Féltünk, mert a mi országunkban kicsit más szemmel nézik az emberek ezt a dolgot. Nem normális az, ha a kismama tornázik és ha egészségesen táplálkozik, hanem inkább 20-30 kilókat kell hízni egy terhesség alatt. A csapat egyik része annak szurkolt, hogy legyünk egészségesek és boldogak, a csapat másik fele pedig annak szurkolt, hogy ne... Az a helyzet, hogy nekünk meg kell mutatnunk, ha sikerült, ha nem!" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Schobert Norbi, aki már nem forszírozna meg egy negyedik gyermeket.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 6486 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x