Palcsó Tomi: engem is lesöpörtek a tehetségkutatók
Címlap / Showbiznisz / Palcsó Tomi: engem is lesöpörtek a tehetségkutatók

Palcsó Tomi: engem is lesöpörtek a tehetségkutatók

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-19

A Megasztár egykori énekesének népszerűsége sohasem látott mélypontra esett vissza, ezt pedig az új tehetségkutatókkal magyarázza. 

Egymást érik a nagy kereskedelmi csatornák tehetségkutató műsorai, amik nem csak nézettséget, hanem nagy mennyiségű kiscelebet is termelnek. Arra azonban senki sem gondol, hogy egy idő után ezek a sztárocskák feledésbe vesznek majd úgy, ahogyan a kezdeti szériák versenyzői is.

"Ennyi embert nem fog elbírni a piac, úgyhogy szépen lassan le fognak morzsolódni azok, akik kevésbé találtatnak alkalmasnak a zenei pálya ilyen szintű művelésére. Azt majd csak évek múltán lehet megmondani, hogy kiben volt meg az a plusz, ami miatt hosszú távon is fenn tud maradni..." - meséli a tabutv.hu riporterének Palcsó Tomi.

"Az ilyen műsorok befejezése után az első hullám egyből lesöpri az összes korábbi előadót, köztük ez engem is utolért. Ez persze majd egyre jobban csillapodik az idő előrehaladtával, úgyhogy újra felbukkanhatnak azok, akiknek megmaradt a rajongói tábora... Nekem nehezebb dolgom van most, mint ha nem lettek volna ezek a tehetségkutatók, de ez ilyen, nem lehet vele különösebben mit csinálni!" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában a Megasztáros, aki a sikeres tehetségkutatós leírását is megadta az internetes sztártévé riportjában.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 4857 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x