Csomor Csilla: fáj, hogy már egy éve hanyagolnak
Címlap / Showbiznisz / Csomor Csilla: fáj, hogy már egy éve hanyagolnak

Csomor Csilla: fáj, hogy már egy éve hanyagolnak

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-16

A színésznő a színpadi színjátszás kedvéért hagyta ott a Barátok Köztöt, csak az a baj, hogy valamiért épp nem kell a színházaknak. 

Csomor Csilla annak idején nagy csinnadrattával hagyta ott az RTL Klub nézettségi rekordokat döntögető koraesti sorozatát azért, mert új kihívásokra vágyott, az új kihívások azonban már egy ideje elfogytak. A színésznő nemrég még azt ecsetelgette a riporterünknek, hogy akár a Barátok Köztbe is visszamenne, ha tudna, most pedig az is kiderül, hogy miért.

"Szeretnék nagy történésekről beszámolni, de még mindig nem tudok... Még mindig háttérben vagyok egy kicsit, de azt gondolom, hogy ezeket az időszakokat jól ki kell használni. Én például a legtöbb időmet most arra fordítom, hogy a testem és a szellemem fejlődjön" - meséli a tabutv.hu riporterének a színésznő.

"Azért jöttem el egy nagyon népszerű és nagyon sikeres produkcióból, mert állatira színházat akartam csinálni. Volt két nagyon jó évadom, amikor ez megvalósult és darabból ki, darabba be éltem az életem... Most egy éve viszont nagyon hanyagolnak, de nem tudom az okát. Talán nem tudnak rólam, vagy keveset hallanak rólam, vagy elkönyveltek úgy, hogy elfoglalt vagyok?! Most nagyon fáj nekem, hogy kevesebb a munkám, ezért nagyon szeretnék többet!" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Csomor Csilla, aki a magánéletét illetően sem tudott semmi újdonságról beszámolni.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2652 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x