Hajdú Péter heti két karate edzésre megy
Címlap / Showbiznisz / Hajdú Péter heti két karate edzésre megy

Hajdú Péter heti két karate edzésre megy

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-05-21

A TV2 vasárnap esti beszélgetős műsora megálmodójának élete a fogyókúráról szól: folyamatosan diétásan étkezik és hetente két alkalommal még karatézni is elmegy. 

Hajdú Péter arról már korábban is mesélt, hogy a TV2-n futó műsora miatt drasztikus fogyókúrára ítélték a csatorna vezetői, most azonban azt is elárulja, hogy a hétköznapokban hogyan zajlik a kalóriaharc.

"Hát van rajtam pár kiló felesleg most... Állandóan a mérlegen állok és az egész életem a fogyókúrázásról szól. Az a legnagyobb bajom, hogy ha egy hét alatt nagy nehezen leadok két kilót, akkor egy vacsorázással visszaszedem" - meséli a tabutv.hu riporterének a műsorvezető.

"Diétás ételeket eszem és sportolok hetente kétszer: a gyúrás távol áll tőlem, ezért inkább karatézom. Egyszer hét évig már karatéztam, most pedig újra elkezdtem már fél éve. Nem kell tőlem félni, mert ez nem arról szól, amit a filmekben láttok. Az edzéseken önfegyelmet és összpontosítást tanulunk, tehát ez harcművészet és nem bunyó..." - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Hajdú Péter, aki annak idején azért kezdett el karatézni, mert nagyon rossz gyerek volt és csak így tudta lekötni az energiáit.

A TV2 sztárja szeretné, ha később mindkét gyerkőce követné a példáját és aktívan sportolnának a szüleikkel. "Ha iszom, akkor inkább csak finom borokat iszom, nem cigizem, nem szeretem, ha a környezetemben cigiznek és próbálom kerülni a zsíros kajákat..." - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Péter, aki azért váltott életmódot, mert nem szeretne úgy kinézni mint Galambos Lajos.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3431 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x