Hangrobbanás! A csajok fehérneműi is leolvadnak az új bandától...
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Hangrobbanás! A csajok fehérneműi is leolvadnak az új bandától

Hangrobbanás! A csajok fehérneműi is leolvadnak az új bandától

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-19

Az eddig tévés berkekből jól ismert Peru és a 100 Folk Celsius dobosának fia, ifj. Kocsándi Miklós ausztrál dairty boogie zenekart alapítottak. 

 

Rendezvénynaptár
A Tabu Tv riportere ezúttal egy igazi zenei kuriózumot, a Hangrobbanás nevű új magyar minibandát mutatta be a weboldalra klikkelőknek.

"Az együttesünk angolul és magyarul is dolgozik, már egy évesek vagyunk. A stílusunk ausztrál dairty boogie, tehát az AC/DC-hez nagyon hasonló zenét játszunk. Saját számokkal próbálunk operálni, a zenénkre pedig szerencsére borzalmasan nagy igény van. Nagyon örülünk annak, hogy a szakma is nagyon szeret minket, ezért nagyon hálásak vagyunk nekik!" - meséli az internetes sztártévé videójában Perutek János, aki egyébként akkor is mikrofon előtt van, amikor épp nem hangrobban, hiszen "civilben" az Eurosport kommentátoraként dolgozik.

Az együttes két fess fiatal férfi tagja egyébként nem titkolja, hogy az elmúlt egy évben felhalmozódott rajongótáboruknak hölgy tagjai is bőven akadnak, amit egyáltalán nem bánnak.

"Én nem vagyok most jelen pillanatban párkapcsolatban, ezért a színpadra feldobott bugyogóknak sem vagyunk ellene. Volt már rá precedens, hogy a back stage-ben iszákos hölgyek különböző dolgokat szerettek volna velünk csinálni... eddig még jelentem nem történt semmi, de nyitottak vagyunk a dologra!" - nevet fel a Hangrobbanás nevű együttes két tagja.
 
 
[ 2156 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x