Baronits Gábor megismerte Lola apukáját
Címlap / Showbiznisz / Baronits Gábor megismerte Lola apukáját

Baronits Gábor megismerte Lola apukáját

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-08-10

A Jóban rosszban Kristófja, Baronits Gábor megismerkedett Lola édesapjával, akivel ugyan csak öt percet tudott beszélgetni, véleménye szerint mégis nagyon jó benyomást tett a lányos apukára. 

 

Annak ellenére, hogy az összeköltözést még nem tervezik, szépen, megfontoltan haladnak előre a párkapcsolatban. Az énekesnő Lola és a TV2 Jóban rosszban című sorozat színésze, Baronits Gábor már jó pár hónapja egy párt alkot és már a szülői bemutatás is megtörtént.

"Vicces, mert édesanyám előbb ismerte Lolát, mint én. Édesanyámnak nagyon szimpatikus a barátnőm és rendkívül jól kijönnek egymással szerencsére. Lola édesapját egy fellépésen ismertem meg, hiszen ő Hatvanban lakik, ezért nehéz összehozni a találkozókat. Kezet fogtunk és mondtam, hogy én vagyok a lánya barátja. Mindössze öt percet tudtunk beszélgetni, de nagyon barátságosan állt hozzám. Mondjuk szerintem én soha nem voltam az a fiú, akit a lány szülei ne fogadnának el, hiszen mindig megpróbálok illendően viselkedni" – újságolta a NapiászOnline-nak Baronits Gábor, aki a napokban fölröppent szakítási híreken csak nevetni tud.

Folytatás a napiaszonline.hu-n.

 
 
[ 3901 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x