Baronits Gábor megismerte Lola apukáját
Címlap / Showbiznisz / Baronits Gábor megismerte Lola apukáját

Baronits Gábor megismerte Lola apukáját

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

A Jóban rosszban Kristófja, Baronits Gábor megismerkedett Lola édesapjával, akivel ugyan csak öt percet tudott beszélgetni, véleménye szerint mégis nagyon jó benyomást tett a lányos apukára. 

Annak ellenére, hogy az összeköltözést még nem tervezik, szépen, megfontoltan haladnak előre a párkapcsolatban. Az énekesnő Lola és a TV2 Jóban rosszban című sorozat színésze, Baronits Gábor már jó pár hónapja egy párt alkot és már a szülői bemutatás is megtörtént.

"Vicces, mert édesanyám előbb ismerte Lolát, mint én. Édesanyámnak nagyon szimpatikus a barátnőm és rendkívül jól kijönnek egymással szerencsére. Lola édesapját egy fellépésen ismertem meg, hiszen ő Hatvanban lakik, ezért nehéz összehozni a találkozókat. Kezet fogtunk és mondtam, hogy én vagyok a lánya barátja. Mindössze öt percet tudtunk beszélgetni, de nagyon barátságosan állt hozzám. Mondjuk szerintem én soha nem voltam az a fiú, akit a lány szülei ne fogadnának el, hiszen mindig megpróbálok illendően viselkedni" – újságolta a NapiászOnline-nak Baronits Gábor, aki a napokban fölröppent szakítási híreken csak nevetni tud.

Folytatás a napiaszonline.hu-n.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 4352 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x