Kökény Attila: fogatlan néni csókolt szájon!
Címlap / Showbiznisz / Kökény Attila: fogatlan néni csókolt szájon!

Kökény Attila: fogatlan néni csókolt szájon!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-07

A Megasztáros egy vidéki fellépés alkalmával kért puszit egy idős néni, de olyan dolog lett belőle, aminek már Attila felesége sem örül! 

A Megasztár ötödik szériája óta felkavarodott az állóvíz Kökény Attila életében. A tehetségkutató legjobb férfi hangja a TV2 műsora óta folyamatosan fellépésekre jár és rajongókkal találkozik, és bár hétvégén egy percet sem tud otthon lenni, hétköznap sokkal többet van a családjával mint régen.

"Más történetben élek most, mint eddig világ életemben, de ez sokkal nehezebb nekem. A családom egyre nehezebben viseli a sok távollétet, de nem tudok ezzel mit csinálni, mert ez ezzel jár..." - meséli a tabutv.hu riporterének Kökény Attila, aki tetemes rajongótáborra tett szert az elmúlt hónapokban.

"Szerintem Kökény Attila tökéletes apa. Én tanítottam meg úszni mindkét nagyot, mostmár elviszem őket iskolába és óvodába is és rengeteg dologból kiveszem a részem. A nagyfiút egyedül csajozni nem kell tanulni, mert ez a vérében van és nagyon jól megy neki!" - mosolyog ravaszul az aranytorkú énekes a Tabu Tv videójában.

Attilának már felesége és családja van, ezért nem használja csajozó tudományát, de a kisugárzása sokszor mégis sokszor egészen extrém helyzetekbe sodorja.

"A feleségem biztosan féltékeny, de nagyon jól kezeli. Hál’ istennek lányok miatt nincs vita meg veszekedés, de az emberek sem nagyon kekeckednek. Eddig egyedül egy vidéki fellépésen keveredtem kínos szituációba, amikor egy idős néni szájoncsókolt és ráadásul még foga sem volt! A hölgy illedelmesen kért egy puszit, betartottam, de a következő fordulóban egyből elkapott..." - mondja egykedvűen Kökény Attila a tabutv.hu felvételén, aki azt is elárulta, hogy a felesége sem díjazta túlzottan a fogatlan néni akcióját.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3681 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x