Keresztes Ildikó nem biztos, hogy újra elvállalná az X-Faktort!...
Címlap / Showbiznisz / Keresztes Ildikó nem biztos, hogy újra elvállalná az X-Faktort!

Keresztes Ildikó nem biztos, hogy újra elvállalná az X-Faktort!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-07

A művésznő most néhány hónap távlatából emlékszik vissza az RTL Klub tehetségkutatójára és új gyermekeire. 

Keresztes Ildikó tavaly először ülhetett be kereskedelmi csatornás nagy magyar tehetségkutató zsűrijébe, a munka pedig rendesen felbolygatta az amúgy sem túl csendes életét.

"Nagyon-nagyon sok mindent kaptam az X-Faktortól emberileg és szakmailag is, de az is igaz, hogy nagyon sok mindent ki is vett belőlem. Ha most jönne egy jótündér és megkérdezné, hogy vállalom-e az új X-Faktort, akkor a válaszom jelen pillanatban az, hogy nem tudom!" - mondta el a tabutv.hu riporterének a művésznő, aki a Bencze show forgatásán mesélt az internetes sztártévé riporterének.

"Mivel én fél éven keresztül hétfőtől vasárnapig szinte együtt éltem a játékosokkal, rengeteg kötődés alakult ki. Mindenkinek tudtam az aktuális magánéleti és egyéb jellegű problémáiról, ezeken pedig megpróbáltam segíteni és tanácsokat is adtam nekik. Eközben egyébként nagyon sokat tanultam én is tőlük, mert nem voltam nagyon képben azzal, hogy milyen egy mai húsz éves például és hogyan gondolkodik a világról" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Keresztes Ildikó, akit az X-Faktor volt játékosai csak mamának szólítanak.

Ildikó elárulta, hogy a mai napig napi szinten tartja a kapcsolatot a pártfogoltjaival, sőt jó mentorhoz méltóan még mindig megdorgálja őket, ha hülyeséget csinálnak.

"Nicolassal próbáltam tegnap beszélni, mert épp nincs hangja és nem beszélhet. Kicsit a Norbit is le kellett dorgálnom, mert az én fülemhez is minden eljut ami velük történik, úgyhogy tulajdonképpen kapcsolatban vagyunk. Érzem, hogy ők is igénylik ezt és az én lelkemnek is szüksége van arra, hogy ha már lettek gyerekeim, akkor ne dobjam ki őket..." - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Keresztes Ildikó, aki a videóban arról is mesél, hogy mi volt számára a legnagyobb kihívás az RTL tehetségkutatójában.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2555 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x