Dopeman nem aggódik a lánya miatt
Címlap / Showbiznisz / Dopeman nem aggódik a lánya miatt

Dopeman nem aggódik a lánya miatt

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

A szabadszájú rapper még nem tervezte el, hogy puskával vagy egy doboz sörrel várja majd a lánya udvarlóit. 

A Tabu Tv stábja a Becze show felvételén találkozott hazánk egyik legszabadszájúbb rapperével, aki ezúttal a laza témák helyett a családjáról mesélt a riporternek. Az internetes sztártévé munkatársa arra volt kíváncsi, hogy Dopeman hogyan képzeli el kislánya serdülő és felnőttkorát, illetve hogy mennyire fogja majd befolyásolni őt, ha esetleg azt látja, hogy nem jó irányba indult el a gyerkőc élete.

"Nem is tudom, hogy akkor lesznek-e még férfiak, amikor az én gyerekem nagy lesz. A viccet félretéve még nem gondolkodtam azon, hogy puskával várom-e majd az udvarlót, meg hogy fogok-e keménykedni és feszengeni szerencsétlenekkel. Bennem egyenlőre semmi ilyen nincs, csupán arra koncentrálok, hogy a lehető legjobbat adjam magamból" - meséli a tabutv.hu riporterének Pityingyer László.

"Szeretem száz százalékig és abban bízom, hogy ez ad neki egy olyan táptalajt, ami által majd később jó döntéseket fog hozni." Persze a legtöbb szülő hasonlóképpen gondolkozik, ám azon sem kell meglepődni, hogy Doepmannak már megfordult a fejében az is, mi történik akkor, ha szeretett lánya letér a jó útról.

"Most még egyelőre nincs vele problémám, mert amikor megkérdezem, hogy mi szeretne lenni, akkor orvost vagy állatorvost mond és ez nekem teljesen megfelel. Hogyha áttendál a rúdtáncos felé, akkor majd elkezdek gondolkozni, de ez egyelőre nem fenyeget."

A szabadszájú rapper állítása szerint lánya sokban hasonlít rá, ám megnyugtatta a Tabu Tv nézőit, hiszen általában csak a jó tulajdonságokat örökölte tőle.

"Nagyon sok mindent látok benne magamból, ráadásul főleg azokat a komponenseket, amelyek az embereknek szimpatikusak. Nem aggódom miatta" - tett pontot a téma végére Pityinger László.



Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 2150 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x