Mi alakul VV Laci és Anikó között?
Címlap / Showbiznisz / Mi alakul VV Laci és Anikó között?

Mi alakul VV Laci és Anikó között?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-12

Egyre hevesebbek az érzelmek a villa doktora, Laci és a rosszkislány Anikó között. A nézőknek köszönhetően még egy éjszakát is kettesben tölthettek, ám Laci édesanyja inkább nem alkot véleményt Anikóról. 

Ismét kialakulóban van egy románc a Való Világban. A villa doktora, Laci és a rosszkislány Anikó között ugyanis egyre jobban vibrál a levegő. Néhány nappal ezelőtt a villalakók újra beleültek az igazmondó hintába, ahol többek között az is kiderült, hogy Laci bizony teljesen odavan a fekete hajú lányért.

"Ha félreteszek minden külső körülményt, akkor Anikó az a hölgy, akit ki tudnék emelni. Bírom a formáját, a szemét, a száját, az orrát, jó csaj. Van egy olyan szexuális kisugárzása, ami az első pillanattól megfogott. Az a fajta dolog van meg benne, amit én a nőkben nagyon szeretek" – újságolta pironkodva Laci, miközben Anikó mosolygott minden szaván, azonban feltételezéseit is megosztotta villatársaival.

A NapiászOnline szerette volna megkérdezni Laci édesanyját, mit gondol fia és Anikó közötti viszonyról, ám az asszony nem szeretne beleszólni fia életébe. "Ez az ő magánügye" – mondta az édesanya. "Természetesen nyomon követem a műsort de nem vagyok mérvadó ebben a dologban. Laci már felnőtt ember, el tudja dönteni, mit akar. Ha valóban együtt szeretne lenni Anikóval, akkor én támogatom" – fogta rövidre az asszony, aki annyit azonban még elárult, hogy Lacinak eddig is nagyon aranyos és csinos barátnői voltak.

Folytatás a napiaszonline.hu-n.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 4250 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x