Hujber Feri még sosem hívott babysittert
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Hujber Feri még sosem hívott babysittert

Hujber Feri még sosem hívott babysittert

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-26

A nemrég munka nélkül maradt művész most a Kabaré24 csapatában tér vissza, rögtön két darabban is. 


Rendezvénynaptár
A Tabu Tv riportere nemrég a Kabaré24 színpadán talált rá az RTL Klubtól nemrég távozott Hujber Ferire, aki most éppen két egyfelvonásos darabot próbál komikus kollégáival.

"A Lajos és a Károly című egyfelvonásos darabokra készülünk éppen. Ez egy rohammeló. Amikor először meghallottam, hogy három-négy hét próbaidőszak van az egészre, akkor nagyon megijedtem, mert nagyon sokat kell benne beszélni. Nagyon nehéz volt beleverni a szöveget a fejembe, úgyhogy a felszabadult játék is még egy kicsit odébb lesz..." - meséli a tabutv.hu riporterének Hujber Ferenc.

A színész-műsorvezetőnek a rengeteg próba és szövegtanulás mellett állítólag a családjára is bőven jut ideje. "Én nagyon sokat vagyok velük, rengeteget! Ezek a darabok mind különböző időszakokban próbálódtak be. A próbák általában délelőtt és este vannak, de ennek ellenére nagyon sokat vagyok otthon: két és fél éves a gyermekünk és eddig megúsztuk a babysittert, ez pedig szerintem elárul valamit arról, hogy hogyan osztjuk be az életünket" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Hujber Feri.


 
 
[ 1694 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x