Bencsik Tamarának cisztát találtak a mellében
Címlap / Showbiznisz / Bencsik Tamarának cisztát találtak a mellében

Bencsik Tamarának cisztát találtak a mellében

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-19

Bencsik Tamara mellműtétjének időpontja egyre közeleg, ezért egy sor rutinvizsgálaton kellett átesnie az énekesnőnek, amikor is egy cisztát találtak az egyik mellében. 

Mielőtt még megrémülnének Bencsik Tamara rajongói, leszögezzük: Tamara jól van, ugyan olyan vidám, mint eddig, annyi különbséggel, hogy mellnagyobbító műtétje közben egy cisztát is el fognak távolítani egyik kebléből. Az énekesnő ugyanis már jó ideje nincs megelégedve mellének méreteivel, ezért néhány hete bejelentkezett egy plasztikai sebészhez mellnagyobbításra.

A műtétig már csak egy hét van hátra, amit természetesen minden esetben rutinvizsgálatok sora előz meg. Bencsik Tamara cisztáját is így találták meg, aggodalomra azonban semmi oka.

"Jövő héten műtenek, ezért egy csomó rutinvizsgálaton kellett részt vennem. Voltam vérvételen és emlőultrahangon, ahol a jobb mellemben találtak egy aprócska cisztát" – mesélte a NapiászOnline-nak az énekesnő, aki furcsa módon egyáltalán nem tűnt rémültnek, és meg is osztotta ennek okát.

Folytatás a napiaszonline.hu-n.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 3001 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x