Váczi Gergő készül az apaságra
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Váczi Gergő készül az apaságra

Váczi Gergő készül az apaságra

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-23

Váczi Gergő hamarosan újra apa lesz. A TV2 műsorvezetője a baba érkezése előtti izgalomról szívesen beszélt az internetes sztártévének. 

 

Rendezvénynaptár
A műsorvezető már nem szívesen beszél a magánéletéről, de a Tabu Tv-vel kivételt tett és őszintén mesélt a második baba érkezéséről.

"A nagylányom már 21 hónapos, ezért azt gondoltuk, hogy lassan itt az ideje az utánpótlásnak. Szerencsére mindennek minden rendben van: a születendő babának megvan mind a két keze és mind a két lába! Az a legnagyobb mázli, hogy hál’ istennek tök egészséges. A speciális vizsgálatok után is azt mondták az orvosok, hogy minden teljesen rendben van..." - újságolja csillogó szemekkel Váczi Gergő a Tabu Tv riporterének, aki bár már gyakorlott apának számít, mégis óriási izgalommal várja a kicsi születését, utána pedig a gyermekneveléssel járó örömteli kihívásokat.

"Lehet, hogy nagyképűnek tűnik, de azt gondolom, hogy én egy jó apa vagyok! Megpróbálok minél többet otthon lenni, de nem is érzem azt, hogy máshol kéne lennem. Sokszor megkapom azt, hogy sokat dolgozom és keveset vagyok otthon, de el szoktam mondani a páromnak, hogy ugye nem gondolja, hogy én jobban szeretek vágni és forgatni mint mondjuk a kislányommal játszani?!" - mondta el a tabutv.hu riportjában a TV2 műsorvezetője.

Váczi Gergő egyébként már azon is gondolkodik, hogy miképp fogja nevelni az új lurkót. "Szerintem hazudik az az apa akinek kislányai vannak és nem agyal a jövőjükön. Nem érzem azt, hogy annak idején majd én fogom elhajkurászni az udvarlókat, mert inkább legyenek mint fordítva" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel a tévés. 
 
[ 3205 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x