Kustánczi Lia fél, ezért újraműtteti melleit!
Címlap / Showbiznisz / Kustánczi Lia fél, ezért újraműtteti melleit!

Kustánczi Lia fél, ezért újraműtteti melleit!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-19

Kustánczi Lia sok évvel ezelőtt döntött úgy, hogy megnagyobbíttatja melleit. Az évek során több közeli ismerősénél gondok merültek fel, ezért Lia még jobban odafigyelt, hogy rendszeresen járjon kontrollra. Meggyőződött arról is, hogy neki nem a veszélyes P.I.P. implantátum van beültetve, de a mostani sem 100 százalékban biztonságos már, miután a szilikon szavatossága sem tart örökké. Lia megelőzve a bajt kés alá fekszik, hogy újra megoperáltassa melleit, egy teljesen biztonságos, újfajta implantátumra cserélve a régit! 

Kustánczi Lia több mint kilenc évvel ezelőtt feküdt először sebészkés alá, hogy megnagyobbíttassa melleit. Fiatal lányként, testalkatához képest nagyon kicsi keblei voltak, ezen szeretett volna változtatni. Hosszas keresgélés után, talált egy profi plasztikai sebészt, Traub Alfrédot, aki vállalta a mellnagyobbító műtétet. Az operáció nagyon sikeres lett, és Lia modellkarrierje a megnövekedett önbizalma miatt szárnyalni kezdett. Azonban jó néhány év eltelt az első műtét óta.


Lia több barátnőjénél derült ki az évek folyamán, hogy valami gond van. Lia és barátnői is a kötelező, évenkénti ultrahang szűrésen részt vettek, de ez sem nyújt 100 százalékos választ, hogy minden rendben van-e. Lia miután megtudta, hogy több közeli barátjának is a hírhedt P.I.P. implantátuma van, elrohant az orvosához, hogy megnézesse neki is ilyen van-e. Szerencsére, neki nem ez a fajta van, de a műtét óta eltelt idő miatt, az ő szilikon implantátuma sem teljesen biztonságos már. Fennállhat a szakadás lehetősége, amely egészségügyi kockázatokat hordozhat. Több hónapnyi gondolkodás után az orvosával, Traub Alfréddal közösen azt a döntést hozták meg, hogy újra megműtik és kicserélik az implantátumot egy új, tökéletesen biztonságosra.

"Mint minden műtét előtt, természetesen én is nagyon félek, de attól még jobban rettegek, hogy egyszer nagyobb baj lehet. Sok barátnőm életét tette tönkre egy szakadt szilikon betét, nem szeretném én is átélni ezt a borzalmat. Tökéletesen megbízom az orvosomban, hiszen nálam már bizonyított és tudom, hogy most is biztonságban vagyok a kezei alatt" - mesélte Lia bizakodóan.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 6047 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x