Puskás Peti könnyűvérű barátnői
Címlap / Showbiznisz / Puskás Peti könnyűvérű barátnői

Puskás Peti könnyűvérű barátnői

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-14

Puskás Peti szerint minden oké vele és Kingával, a harmonikus kapcsolat előnyei pedig leginkább a régebbi könnyűvérű barátnők által előteremtett kontraszt hatására mutatkoznak meg. A színész egyébként immár két éve van együtt a csajával, aki idén érettségizik. 

A Tabu Tv stábja munka közben kapta mikrofonvégre Puskás Pétert, aki mostanában igen felpörgött életet él. "Zenélek, színészkedek, klipeket rendezek, igazgatom a cégemet és az öcsém dolgaival is foglalkozom. Azt gondolom, hogy minden klassz, te is szépeket mondasz rólam... mi kell még?!" - kérdezi az internetes sztártévé riporterétől Puskás, akinek egyébként nem csak a karrierje, hanem a magánélete is a lehető legjobban alakul.

"A csajommal már lassan két éve vagyunk együtt, most fog érettségizni, úgyhogy sokat tanul. Azért csak a csajomnak hívom, mert amikor Kinga még nem volt a barátnőm, sok-sok könnyűvérű lánnyal volt dolgom, akik már azokat a fiúkat is kedvesüknek szólították, akikkel három napja voltak együtt... Ezen annyit röhögök, hagyjuk már ezt a hülyeséget!" - konkretizálja a csajom, nem csajom kérdést a tabutv.hu videójában Puskás Peti, akivel VV Zsófi klipforgatásának szünetében beszélgettünk.

A színész egyébként semmi konkrétat nem tervez a párkapcsolatával, hiszen az elkövetkezendő évek is eseménydúsnak ígérkeznek. "Kingának egyetemre kell mennie, divatfotózik és nekem is van még egy csomó elintéznivalóm. Sokat álmodozom, majd meglátjuk, hogy mi sikerül belőle!" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel a színész, aki tisztában van azzal, hogy 18 éves barátnőjének még nem az a dolga az életben, hogy a jövőjét tervezze.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3858 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x