Müller Attila: tudtuk, hogy VV Laci hajlamos a depresszióra...
Címlap / Showbiznisz / Müller Attila: tudtuk, hogy VV Laci hajlamos a depresszióra

Müller Attila: tudtuk, hogy VV Laci hajlamos a depresszióra

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-06-01

A műsorvezető bevallotta, hogy már a beköltözés előtt is tudták a barátai, hogy a Való Világ sztárja rendkívül kettős személyiség. 

Müller Attila az RTL Klub hölgy sztárjait nézegette feltűnően a minap a Sugarbird divatbemutatóján, a csajmustra közben pedig igen érdekes dolgokat mesélt a Való Világ háza tájáról.

"Itt vannak az X-Faktor és a VV lányok is. Mindkét műsor csajai nagyon szépek, de nem irigylem őket!" - meséli a tabutv.hu riporterének a Cool Tv műsorvezetője. "Furcsa lehet a bezártságból hirtelen kijönni és ennyi dologgal szembesülni. Ez sokszor nem is szerencsés, mert odabenn nem feltétlenül kaptak visszajelzéseket, itt viszont sok támadás is éri őket. Ez egy időszak, amin túl kell lenni, mert amikor vállalták a beköltözést, akkor ezzel is számolniuk kellett..." - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Attila.

"Én addig néztem a műsort, amíg a Laci benn volt, de Ő nem azt hozta, amit ígért. Laci alapvetően egy pörgősebb, humorosabb karakter, de ha egyszer valamin besértődik vagy rosszul érzi magát, akkor hajlamos a depresszióra. Kinn is nagyon kettős személyiség volt: egyszer nagyon pörgött, egyszer meg nem lehetett hozzászólni, mert épp be volt zuhanva" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Müller Attila, aki szerint az okozta a játékból önkéntesen távozó VV Laci vesztét, hogy nem tudott tekintélyt kivívni magának a villában.


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3183 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x