Zimány Linda magán hordja Dzsudzsák Balázs számát
Címlap / Showbiznisz / Zimány Linda magán hordja Dzsudzsák Balázs számát

Zimány Linda magán hordja Dzsudzsák Balázs számát

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-29

Ha valaki együtt van valakivel, akkor akarva-akaratlanul is beletanul a másik szakmájába: Zimány Linda már lassan doktorálhat is a focitudásából... 

A Tabu Tv stábja az éppen Magyarországon tartózkodó Zimány Lindával beszélgetett a minap, aki új Sugarbird kollekcióját mutatta be az egyik belvárosi szórakozóhelyen. A modell ruháin azonban nem a megszokott Linda stílus jelei jelentek meg, hanem egészen meglepő fordulatot vettek: labdarúgáshoz kötődő motívumok díszítik a textileket. Vajon miért?!

"Ha valakivel összejön az ember és nagy a szerelem, akkor nyilván beletanul egy kicsit a másiknak a foglalkozásába. Mostmár azért meg tudom különböztetni a különböző mezeket, tisztában vagyok a foci szabályaival, a bajnokságokkal, meg hogy milyen csapatok vannak. Ebből adódóan csináltunk egy kicsit csajosabb, focis kollekciót: rámentünk a jó pasikra, akikről vicces feliratokat rejtettünk el a kollekcióban. A rajtam lévő ruhán pedig a párom száma, az I love 22 található!" - meséli a tabutv.hu riporterének Zimány Linda, aki büszkén viseli magán szerelme, Dzsudzsák Balázs azonosítóját.

"Nagyon sok focit nézünk együtt, de élőben is voltunk már sok meccsen. Azt nem mondom, hogy amikor otthon nézünk focit, az le tud kötni 90 percet, úgyhogy én azért mellette elmászkálok, de azért ott vagyok agyban és figyelek, hogy mi történik!" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában a gyönyörű modell.

Mint kiderült, azért Dzsudzsák Balázst sem kell félteni alkalmazkodás szempontjából, hiszen a vártnál sokkal jobban igazodik Linda kedvenceihez. "Tegnap például Született feleségeket néztünk, úgyhogy teljesen kiegyenlített a dolog!" - nevet fel az internetes sztártévé riportjában Zimány Linda.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 6811 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x