Pintér Tibor már nem nőcsábász
Címlap / Showbiznisz / Pintér Tibor már nem nőcsábász

Pintér Tibor már nem nőcsábász

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-16

A színész cáfolja a róla terjedő pletykákat: állítólag már évek óta hűséges és az egoizmusát sem csajozásra, hanem gyermeke szeretetére használja. 

Mindenki tudja, hogy Pintér Tibor kitűnő színész, de mi most arra voltunk kíváncsiak, hogy a magánéletben hogy teljesít! "Az utóbbi három évben nagyon szépen megyek fel azon a létrán, ami az apaság tökéletes csúcsához visz. Nem dicsérem magam, de rólam azért az elmúlt 10-15 évben voltak olyan kritikák és vélemények, amik nem kellettek volna. Rengetegen nőcsábásznak tituláltak, de - nem a bizonyítványomat magyarázva - el kell mondjam, hogy nagyon sokat változtam!" - vallja őszintén a tabutv.hu riporterének Pintér.

"Már nagyon hűséges vagyok a családomhoz, nagyon szeretem a kisfiamat, mert a gyermekem nagyon megváltoztatta az életemet! Azt gondolom, hogy az a fajta egoizmusom, ami egyébként a színészethez kell, kezd átváltozni és minden a fiam által tett dolog is kezd legalább olyan fontos lenni mint én!" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában a színész.

Pintér Tibor szerint egyébként rettentően hasonlít rá a fia, és bár felesége ezt egyáltalán nem szeretné, biztosan meg fogja tanítani csajozni is. "Bár erről hallani sem akar a párom, én biztosan megtanítom majd a fiamnak, hogy hogyan tisztelje a női nemet!" - mesél a sztár, aki rendszeresen a fiával együtt viszi le a szemetet és a Duna-parton is együtt bringáznak.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2870 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x