Dj Louis lett Czanik Balázs lemezlovasa
Címlap / Showbiznisz / Dj Louis lett Czanik Balázs lemezlovasa

Dj Louis lett Czanik Balázs lemezlovasa

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-19

Új felállásban, Dj Louissal lép a mozogni vágyók elé Czanik Balázs. A fitnessguru és a dj. együtt képzelik el a jövőt, egy csapatot alkotva járják az országot, hogy ezdésre buzdítsák az embereket. Balázs és Louis nem titkolt célja, hogy hazánkban egyedülálló módon igazi klubhangulattal, élőben kevert mixekkel bulit varázsoljanak az aerobic órákból, hogy az még felejthetetlenebb legyen. 

- Sajnos rengeteg fiatal otthon ül a számítógép előtt, nem csinálnak semmit, nem mozognak. Sokat gondolkodtam azon, mit lehetne tenni azért, hogy ez megváltozzon, hogy kedvet kapjanak az edzéshez. Aztán jött is az ötlet: mi lenne, ha buli lenne az aerobic? Elvégre bulizni minden fiatal szeret! – kezdte Czanik Balázs, aki Dj Louist választotta kollégának.

- Szerintem Louis az ország egyik legjobb lemezlovasa, aki érti a dolgát, és tudja mi kell a népnek. Párszor már teszteltük az új formációt, ami a visszajelzések alapján jó döntésnek bizonyult, az emberek imádják! Louis élőben keveri a zenét, így egyszerre tudunk bulizni és mozogni! – mondta el a fitness edző.


Dj Louis, az éjszaka egyik népszerű lemezlovasa élvezi a közös munkát, noha az aerobic kicsit távol áll tőle. – Megmondom őszintén, azért örülök, hogy nekem csak állnom kell a dj pult mögött, miközben izzítom a hangulatot. Két méter magas vagyok, így az aerobic kicsit nehézkesen megy, de lelkes vagyok, nem félek beállni Balázs mellé tornázni, csak, hogy megnevettessem a közönséget. Sőt, lehet, hogy a jövőben a Csapatépítő tréning nevet viselő bulijaimon én is megtornáztatom a bulizókat! – mesélte nevetve Louis.


A fiúk nemrég tértek haza az ingyenes Mozdulj rá! országos aerobic roadshow első állomásáról, ahol óriási tömeg várta őket. - Végig tornázzuk és bulizzuk a nyarat! Több városba is ellátogatunk, úgyhogy készülj Magyarország! Hatalmas bulikat csapunk, sőt, egy-egy városban a legnagyobb helyi diszkóban folytatjuk az "edzést"! – árulta el Dj Louis.

Az ingyenes aerobic roadshow következő állomása: május 14. Sopron.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3548 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x