Hisztis! Lola csapkod és veszekszik, ha kiakad
Címlap / Showbiznisz / Hisztis! Lola csapkod és veszekszik, ha kiakad

Hisztis! Lola csapkod és veszekszik, ha kiakad

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-08-12

Lola és Baronits Gábor már jóideje egy párt alkotnak, de egészen idáig sehol sem beszéltek a másik negatív tulajdonságairól. Most megtudtuk, hogy Lola gyakran hisztizik, Baronits Gábor pedig egyszerűen nem tud kikapcsolni! 

 

"Én nagyon ki tudok akadni! Nő vagyok, úgyhogy a semmiből is tudok akkora hisztit csinálni, hogy az már kellemetlen... Nem biztos, hogy mindenki előtt vállalnám azokat a perceket amikor elborul az agyam, mert ilyenkor csapkodok és durván veszekszem!" - vall színt a kamera előtt Lola, de Baronits Gábor is talál magában kivetnivalót. "Hiú vagyok, de talán csak annyira, mint minden olyan ember, aki színpadon van. Szeretek jól kinézni, mert fontos az, hogy az emberek úgy lássanak, ahogyan szeretnének látni!" - mesél hibájáról a Jóban Rosszban sztárja.

A Tabu Tv riportere persze egymásról is megkérdezte a két sztárt, de a másik negatív tulajdonságairól már sokkal finomabban tudatták a világot. "Nem biztos, hogy akarok róla negatív dolgot mondani... ez maradjon köztünk!" - zárja le gyorsan a témát Gábor. "El tud borulni amikor csak a sorozatról van szó és nagyon sokat forgat. Haza tudja hozni a munkát, de ez jó, mert mondjuk ha nekem kell segíteni valamilyen színpadi dologban, akkor azt is  tök jól elmagyarázza!" - újságolja a tabutv.hu videójában Lola.

"Az elmúlt időszakban heti hat napot forgattam és próbáltam, nem volt annyi időnk egymásra, ezt pedig mindketten nehezen tudtuk elviselni." osztotta meg az internetes sztártévé kérdezőjével Baronits, aki csak azt szeretné, hogy a párja legyen kicsit megértőbb a sok elfoglaltságát illetően.
 
 
[ 2906 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x