Farkasházi Réka a Star Wars szereplőivel harcol
Címlap / Showbiznisz / Farkasházi Réka a Star Wars szereplőivel harcol

Farkasházi Réka a Star Wars szereplőivel harcol

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

A színésznő szíve szerint még nem engedné a gyerkőcének, hogy űrlényes sorozatokat nézzen, de a férje ragaszkodik hozzá. 

Farkasházi Réka példás családanya, de azért néha neki is meggyűlik a gondja a gyerekneveléssel. "Annyi minden mellett amit én és a férjem csinálunk, egyáltalán nincs időnk arra, hogy unatkozzunk. Az a legfontosabb, hogy megpróbálunk odafigyelni egymásra és segítjük egymást az élet bármely területén. Nincs bennem az a félelem, hogy belesüppedek a háziasszony szerepkörbe, mert a Bence is nagyon rendesen kiveszi a részét minden otthoni dologból!" - meséli a tabutv.hu riporterének a színésznő, aki szerint csak néhány dologban nem egyezik a két szülő elképzelése a gyerekek nevelését illetően.

"A Bence sokkal engedékenyebb, én pedig következetesebb vagyok. Én például nem engedtem volna meg a Beninek, hogy olyan fiús filmeket nézzen mint a Star Wars vagy a Start Trek, de ők mégis nagyon nagy szeretettel nézik ezeket. Ebben teljes mértékben ellenkezik a véleményünk a férjemmel!" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Farkasházi Réka, aki azt is elárulta, hogy volt rá példa, hogy a nagy ellenkezés ellenére egy-egy epizódot saját maga fordított tv nézés közben a család férfi tagjainak.

Réka azt is elárulta, hogy elsősorban fiús anyukának érzi magát. "Beni volt az első gyermekem, úgyhogy nem lehetek lányos anyuka! Egyéként annak ellenére, hogy a kislányom már szép hajasbaba és csajosan öltözködik, benne is van jókora vagányság a testvérkéje által" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel a színésznő, aki rendkívül aggódós anyukának tartja magát.



Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 1956 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x