A Summer Sisters most X-Faktor nélkül épít karriert!
Címlap / Showbiznisz / A Summer Sisters most X-Faktor nélkül épít karriert!

A Summer Sisters most X-Faktor nélkül épít karriert!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-26

Bár a Nyári lányok nem félnek az új X-Faktorosoktól, már a tehetségkutatótól elhatárolódva építik a jövőt. 

A Nyári testvérek a Tabu Tv riporterének arról meséltek, hogy májusban jelenik meg első saját daluk. "A legfontosabb célunk, hogy megtaláljuk azt a stílust, zenei hangzást, ami abszolút mi vagyunk. A koncepciónk az, hogy táncolható, jókedvű, csajos dal szülessen, amit ha az emberek meghallanak, akkor azonnal tudják, hogy ez a Summer Sisters!" – mondta Nyári Edit a videóban.

A Tabu Tv riportere azt kérdezte Alíztól és Edittől, hogy van-e bennük bármilyen félelem a következő X-Faktorban felbukkanó új tehetségektől? "Egyáltalán nem félünk. Úgy gondoljuk, hogy nem helyettünk keresnek új tehetségeket, hanem újabb tehetségek jönnek, akiknek szintén meg kell állniuk a helyüket, hogy maradandót alkossanak" – válaszolta Nyári Alíz a tabutv.hu videójában.

A Nyári lányok arra a kérdésre reagálva, hogy mik a távolabbi céljaik, annyit elárultak nekünk, hogy még jó pár évig szeretnék rivaldafényben maradni. "Célunk az hogy, maradandót alkossunk és felépítsünk magunknak – most már ugye az X-Faktortól elhatárolódva - egy karriert. Az X-Faktor egy nagyon jó ugródeszka volt, de most kell bizonyítanunk, hogy megálljuk a helyünket" - osztotta meg véleményét Alíz a Tabu Tv riporterével.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3761 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x