Hajdú Steve már anyanyelvi szinten beszél angolul
Címlap / Showbiznisz / Hajdú Steve már anyanyelvi szinten beszél angolul

Hajdú Steve már anyanyelvi szinten beszél angolul

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-12

Hajdú Steve amellett, hogy 1998 óta a Vígszínház egyik elismert művésze, Magyar Attilával és Szakács Tiborral karöltve megalapította a FREGOLI Színészegyletet, valamint basszusgitározik a Könnyű .esti Sértés nevű színészzenekarban. A színész most azonban elárulta, mi 10 éve tartó házasságának titka, milyen a viszonya felesége szüleivel, továbbá beszél még a salgótarjáni angolokról is. 

"Mindig azt szoktam mondani, hogy azért vagyunk ilyen régóta együtt, mert nem értem meg a feleségemet, tehát nem értem gyakorlatilag, hogy mit mond és mindig ráhagyom a dolgokat, ő meg rám hagyja a dolgokat, úgyhogy így nagyon szépen ellehet élni. Gyakorlatilag ő nem tudja az igazi nevemet, mert nem tudja kimondani és én sem az övét és már 10 éve vagyunk együtt" - árulta el a Tabu Tv riporterének.

"Nem igazán tudtam akkor angolul, amikor megismerkedtünk, most már anyanyelvi szinten beszélem a nyelvet, úgy ahogy az édesanyám beszél, sehogy. Azaz anyanyelvi szint. De azért most már jól kommunikálunk és ő nagyon jól beszél magyarul."

"Van egy nagyon-nagyon erős angol diaszpóra ott, még a háború után költöztek oda a nagyszülei. Próbáltak asszimilálódni, ott a síküveg gyárba beépültek és úgy hívják őket, hogy a salgótarjáni angolok. Négyen vannak, a David Beckham, a feleségem, Prince – de ő elment Amerikába - meg a Lady Gaga" – meséli humorosan a Tabu Tv riporterének feleségéről.

"Én az anyósomat meg az apósomat azért szeretem ennyire, mert nem kell mindennap találkozni velük, tehát félévente egyszer jönnek látogatóba és akkor azt ki lehet bírni" – Osztotta meg a Tabu Tv riporterével.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3307 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x