Csepregi Éva szereti a divatot, csak nem követi
Címlap / Showbiznisz / Csepregi Éva szereti a divatot, csak nem követi

Csepregi Éva szereti a divatot, csak nem követi

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-19

Az énekesnő legtöbbször vakon megbízik annak az üzletnek a kínálatában, ahonnan épp beszerzi a divatosnak vélt ruhadarabokat. 

"A rajtam lévő kabátot éppen Münchenből hozták nekem, de egyébként is szeretem ezeket a színes, patchworkös, laza dolgokat. Szeretek vásárolni, szeretem a divatot, de sajnos azt kell mondjam, hogy nem nagyon szoktam követni" - meséli a tabutv.hu riporterének Csepregi Éva, akinél az jelenti az egyetlen szempontot a ruhavásárlásnál, hogy tetsszen neki az éppen kiválasztott divatelem. "A divatossághoz nem értek, ezért egyedül az áruházban vagy barátnőmben bízom, hogy nem ódivatú cuccot vetet meg velem!" - nevet fel az internetes sztártévé videójában a Neoton Família sztárja.

Csepregi Éva egyébként a külföldi beszerzőutakon túl gyakran varrat is magának különféle ruhadarabokat. "Sokszor csináltatok magamnak cuccokat, de ezek nem mindig szoktak beválni, úgyhogy ma már legtöbbször maradok a konfekció daraboknál!" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel az énekesnő, aki a divat témát megragadva a manapság annyira menőnek titulált tehetségkutató versenyekről is vallott a riporternek.

"A tehetségkutató egy nagyon jó belépő, de aztán az már nagyon sok dologtól függ, hogy abból mi lesz. Szerintem nagyszerű embereket ismertünk meg ezeken a versenyeken, de az, hogy mennyire jön át az egyénisége, már csak azon múlik, hogy kiben mi lakik" - adta hírül a Tabu Tv riportjában Csepregi Éva, aki reménykedik abban, hogy az élet meghozza a sikert a fiatal tehetségeknek.


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2678 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x