Barabás Évi: megadom a testemnek, ami jár neki!
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Barabás Évi: megadom a testemnek, ami jár neki!

Barabás Évi: megadom a testemnek, ami jár neki!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-19

Ki gondolná, hogy az RTL Klub népszerű műsorvezetőjének van ideje arra, hogy napi másfél órát sétáljon az erdőben? 

 

Rendezvénynaptár
Barabás Éva szeret állandóan mozgásban lenni, ezt pedig olyannyira komolyan gondolja, hogy tényleg csak az alvóidejét tölti nyugalomban. "Mostmár jóideje ragaszkodom ahhoz a luxushoz, hogy minden nap egy-két órát intenzíven gyalogolok a kutyákkal. Ilyenkor általában Svábhegyről indulunk és ki tudja meddig jutunk el, különböző ösvényeket fedezünk fel, minden nap másik úton megyünk, kalandozunk..." - meséli a tabutv.hu riporterének a Fókusz műsorvezetője, akit rengeteg energiával töltenek fel az erdei séták.

"Muszáj megadnom magamnak azt, ami aztán energiával tölt fel és segít a tévében, tévén kívül, otthon vagy bárhol. Ez a testi-lelki feltöltődés szerintem mindenkinek nagyon jól jönne most, amikor ennyire elfelejtünk természet közelien élni!" - adta hírül a Tabu Tv felvételén Barabás Évi, aki a bődületes munkatempója mellett is ennyi időt az aktív pihenésre szentelni. "Én csak ilyen séták mellett vagyok képes tartani ezt a munkatempót!" - teszi hozzá a sztár.

Barabás Évi egyébként nem élt mindig ennyire természet közelien, csupán néhány éve váltott erre az életmódra. "Ha valaki sportosan nőtt fel, aztán utána ülve dolgozik, pörög, áll a Fókuszban, akkor az egy ideig tudja ezt csinálni, de utána már fizikai jeleket érez és a teste jelzi, hogy ennek a léleknek itt nincs jó helye. Ha békességben vagyok magammal, nem háborog a lelkem mindenért és megadom a testemnek ami jár neki, akkor minden rendben van!" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel a képernyős.
 
 
[ 2999 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x