Szeleczki Dávid virágot kapott Kállay Sanderstől
Címlap / Showbiznisz / Szeleczki Dávid virágot kapott Kállay Sanderstől

Szeleczki Dávid virágot kapott Kállay Sanderstől

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-07-17

Szeleczki Dávid nemrég 17 éves lett! A fiatal megasztárost két volt játékostársa, Tolvai Renáta és Kállay Sanders András lepte meg virággal, tortával és egy kétsoros slágerrel. 

Tolvai Renáta szülinapja után most ismét együtt ünnepeltek a Megasztárosok: a TV2 sztárjai ezúttal Szeleczki Dávid majdnem nagykorúsága alkalmából gyűltek össze a zenetévé székháza előtt.

"Igazából annyira nagy különbség nincs aközött, hogy 16 vagy 17 éves vagyok, tehát nem érzek nagy változást. Iskolába járok, kisérettségizem, nagyon tanulok..." - ad gyors helyzetjelentést magáról a tabutv.hu felvételén az énekes, akit Tolvai Reni és Kállay Sanders András is meglátogatott a riport alatt.

Dávid tortát és virágot is kapott Sanderstől, Reni pedig énekszóval köszöntötte a fiút. "Ez az enyém? Ez az enyém!" - fogta a kezében sárga virágját megrökönyödve Szeleczki Dávid, amivel Kállay Sanders András lepte meg. "Most éppen készül az albumunk és a videoklipünk, teljes mértékben erre vagyunk ráállva. Folyamatosan pörgünk és fotózásokra járunk, úgyhogy a Megasztár óta sem állt meg a dolog..." - mondja Tolvai Reni, aki a másik két Megással együtt az egy és kétsoros divatslágerekről is mesél a riportban.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3764 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x