Király Viktor büszke a két slágerére
Címlap / Showbiznisz / Király Viktor büszke a két slágerére

Király Viktor büszke a két slágerére

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-09

A Megasztárban megismert fiú most éppen azon dolgozik, hogy a következő dala ne csak rádióba, hanem a szórakozóhelyekre is bekerüljön. 

Király Viktor nemrég a my77 divatshowjának kulisszái mögött mesélt eddig elért sikereiről. "Furcsa dolog ezt mondani, de én nagyon büszke vagyok arra, hogy már két slágerem van. Ez nem tűnik nagy számnak, de itthon ez tényleg nagyon nagy dolog! Az elején nagyon féltem attól, hogy mi lesz, ha a Solot kiadom angolul, mert nem tudtam, hogy mit fognak mondani az emberek. Azt kell mondanom, hogy azóta óriási szerencsének tartom, hogy ezt választottam, mert így az emberek is érzik, hogy őszinte az amit csinálok" - meséli a tabutv.hu riporterének Király Viktor, aki a Forgószél és a Solo után most egy újabb divatzenén dolgozik.

"A Viva Cometen most jelölt vagyok a legjobb férfi előadó és a legjobb videoklip kategóriában is, ezt pedig mind a Solo sikereinek köszönhetem. Egy hónapon belül már az új dalt is hallani fogják az emberek, nagyon remélem, hogy tetszeni fog nekik!" - adta hírül a videóban a Megasztár.

Viktor azt is elárulta, hogy az új dal nem csak témájában, hanem hangzásvilágában is különbözni fog az eddigiektől, mert most nem csak a rádiós játszási listákra szeretne felkerülni vele. "Csináltam egy bulislágert! Most nem bíztam a véletlenre, úgyhogy ez a dal tutira bekerül majd a rádiókba és a szórakozóhelyekre is!" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Király Viktor.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2230 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x