Terecskei Rita nem bírja a piát!
Címlap / Showbiznisz / Terecskei Rita nem bírja a piát!

Terecskei Rita nem bírja a piát!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-03-28

A Zanzibár énekesnője őszintén bevallotta, hogy a rock and roll külső ellenére csak hétvégi ivó, akkor is csak rosé fröccsöt, vagy maximum pálinkát tol magába. 

Terecskei Ritát a számára lehető legjobb élethelyzetben találtuk, legalábbis mi azt gondoltuk, hogy ez így van. A Zanzibár énekesnője nemrég ugyanis az EL COMBINO elnevezésű 4-6 villamossal abszolvált pálinkakörúton vett részt celebtársaival együtt, de a végtelen mennyiségben felszolgált italból mégis csak szájhúzva fogyasztott.

"Egyáltalán nem bírom a piát, főleg nem délután háromkor elindulva a tűző napon. Ha itt megállnék, az mondjuk pont jó lenne, mert ha többet iszom, akkor elkezdek táncolni és énekelni!" - taglalja néhány ledöntött pálinka után a Tabu Tv riporterének az énekesnő.

"Ha mégis iszom, akkor általában pálinkát vagy esetleg nyári meleg estéken rosé fröccsöt rendelek. Én hétvégi ivó vagyok inkább, mert hétköznap csak és kizárólag akkor szoktam alkohol tartalmú italokat fogyasztani, ha összeül a társaság és elmegyünk bulizni..." - mondta el a tabutv.hu videójában Terecskei Rita, akiből a külseje és életformája alapján senki sem nézné ki, hogy alkoholfogyasztás szempontjából ennyire nyugalmas életet él.

A Zanzibár énekesnője egyébként nem csak ivászat ügyben lett visszafogottabb manapság: a Tabu Tv riporterének még védjegyévé vált raszta haja esetleges átváltoztatásáról is beszélt. "Egyszer biztos meg fogok majd válni a hajamtól, mert nem akarok raszta nagyi lenni! Biztos lesz majd Jancsika frizurám is, akkor majd maximum erőteljesebben sminkelem magam..." - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Rita, aki ennek ellenére azt egyáltalán nem tolerálná, ha valaki nyíltan megkérné őt a rasztája eltávolítására.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2166 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x